Entreprises Monde Nouvelles Science

Satamalaitteiden markkinatulot , Tulevaisuuden kasvu, Trendit, Parhaat avainpelaajat, Liiketoimintamahdollisuudet, Toimialan osuus, Koko-analyysi ennusteen 2028 mukaan

Maailman satamalaitteiden markkinoiden koon odotetaan kasvavan merkittävästi ennustejaksolla. Fortune Business Insights on julkaissut nämä tiedot tulevassa raportissaan, jonka otsikko on “Satamalaitteiden markkinat, 2021-2028”. Sellaisten tekijöiden, kuten kasvavan meriliikenteen ja lisääntyvän keskittymisen uusien satamien kehittämiseen, odotetaan lisäävän kehittyneiden laitteiden kysyntää satamaterminaalien tehokkuuden lisäämiseksi. Esimerkiksi maaliskuussa 2021 Cargotec ilmoitti 12 uuden Kalmar AutoStrad -yksikön toimittamisesta australialaiselle konttiterminaalioperaattorille Patrick Terminalsille. Koneiden toimituksen odotetaan valmistuvan vuoden 2022 toiselle neljännekselle. Automaattien odotetaan lisäävän terminaalin toiminnan tehokkuutta ja luotettavuutta.

Maailmanlaajuisen pandemian, COVID-19:n, laajat vaikutukset ovat tuntuneet useissa talouksissa, joissa on edessään ennennäkemätön tappio. Valtion virastojen ilmoittaman sulkemisen vuoksi useat toimialat ovat olleet pysähdyksissä ja toiminta on rajoitettua. Hallituksen ja teollisuuden yhteinen ponnistus saattaa kuitenkin todennäköisesti palauttaa talouden raiteilleen ja auttaa teollisen toiminnan uudelleen käynnistämisessä.

 Pyydä esimerkki PDF-esite:

www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/port-equipment-market- 103330

Markkinoiden segmentointi:

Laitteiston perusteella satamalaitteiden maailmanlaajuiset markkinat on segmentoitu hinaajiin, nostureisiin, kiinnitysjärjestelmiin, laivojen kuormaajiin ja konttikurottajiin. Tyypin perusteella markkinat jaetaan diesel-, sähkö- ja hybrideihin. Lisäksi sovelluksen perusteella markkinat on jaettu konttien käsittelyyn, bulkkikäsittelyyn, laivojen käsittelyyn ja muihin. Lisäksi kysynnän perusteella markkinat jakautuvat OEM- ja MRO-alueisiin. Lopuksi, alueen perusteella markkinat luokitellaan Eurooppaan, Aasian ja Tyynenmeren alueelle, Pohjois-Amerikkaan ja muuhun maailmaan.

Mitä raportti sisältää?

Satamalaitteiden maailmanlaajuisten markkinoiden raportti sisältää laadullisen ja kvantitatiivisen analyysin useista tekijöistä, kuten tärkeimmistä tekijöistä ja rajoituksista, jotka vaikuttavat kasvuun. Lisäksi raportti tarjoaa näkemyksiä alueellisesta analyysistä, joka kattaa eri alueet, mikä edistää markkinoiden kasvua. Se sisältää kilpailuympäristön, johon johtavat yritykset osallistuvat, sekä strategioiden hyväksymistä kumppanuuksien ilmoittamiseksi, uusien tuotteiden esittelyyn ja yhteistyöhön edistääkseen edelleen markkinoiden kasvua vuosina 2021–2028. Lisäksi tutkimusanalyytikko on omaksunut useita tutkimusmenetelmiä, kuten esim. PORTERin viiden pisteen analyysinä, joka poimii tietoa nykyisistä trendeistä ja toimialan kehityksestä, joka ohjaa markkinoiden kasvua ennustejakson aikana.

AJOTEKIJÄT

Nouseva merikauppa kasvun edistämiseksi

Meriliikennettä pidetään maailmantalouden selkärankana. Yhdistyneiden kansakuntien kauppa- ja kehityskonferenssin (UNCTAD) mukaan 70 prosenttia kaupasta arvoltaan ja 80 prosenttia kaupasta kuljetetaan meriteitse ja satamat ympäri maailmaa. Kasvava merikauppa pakottaa satamaoperaattoreita kehittämään tilojaan ja varustamaan ne edistyneillä laitteilla tehokkuuden lisäämiseksi ja seisokkien vähentämiseksi. Tämän odotetaan myötävaikuttavan maailmanlaajuisten satamalaitteiden markkinoiden kasvuun tulevina vuosina.

ALUEELLISET TIEDOT

Aasian ja Tyynenmeren alue säilyä hallitsevana; Kasvava kysyntä Greenfield-projekteista kasvun tukemiseen

Kaikista alueista Aasian ja Tyynenmeren alueen odotetaan pysyvän kärjessä ja olevan suurin maailmanlaajuisesti satamalaitteiden markkinaosuus tulevina vuosina. Tämä johtuu tekijöistä, kuten kehittyneiden laitteiden kysynnän kasvusta useissa alueen uusissa hankkeissa. Esimerkiksi maaliskuussa 2021 Andhra Pradeshin hallitus lähetti Etelä-Koreassa sijaitsevalle Poscolle kutsun vierailla ja vahvistaa ehdotuksensa, joka sisältää vihreän kentän perustamisen Krishnapatnamin satamaan Nelloren alueella.

Euroopan markkinoiden odotetaan vahvistuvan johtavien satamalaitteiden valmistajien, kuten Liebherrin, Kalmarin ja Konecranesin, läsnäolon ansiosta, jotka keskittyvät tuomaan markkinoille edistyksellisiä laitteita alueella vuosina 2021–2028.

Hanki mukautettu PDF: –

www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/customization/port-equipment-market-103330

KILPAILUKYKYINEN MAISEMA

Merkittävien yritysten allekirjoittamat sopimukset markkina-asemansa parantamiseksi

Markkinoita pirstouttavat erilaisten yritysten läsnäolo, jotka pyrkivät säilyttämään asemansa. Nämä yritykset keskittyvät hankkimaan valtion ja yksityisiä sopimuksia laajentaakseen satamalaitteiden valikoimaansa ja parantaakseen edelleen asemaansa kilpailijoidensa joukossa. Lisäksi muiden toimijoiden omien orgaanisten ja epäorgaanisten strategioiden omaksumisen läsnäolon säilyttämiseksi odotetaan myötävaikuttavan markkinoiden kasvuun.

Toimialan kehitys:

 • Maaliskuu 2021 – Kalmar ilmoitti päätöksestään toimittaa mobiililaitteita ja RTG-ratkaisuja Laosin uuden kuivasataman kehittämiseen. Yhtiö pääsi sopimukseen Sitthi Logistics, Co., Ltd:n kanssa.

Luettelo globaaleilla markkinoilla profiloiduista yrityksistä:

 • Liebherr (Switzerland)
 • TTS Group (Norway)
 • Kalmar (Finland)
 • Konecranes (Finland)
 • Shanghai Zhenhua Heavy Industries (China)
 • Lonking (China)
 • Anhui Heli (China)
 • CVS Ferrari (Italy)
 • Hyster (the U.S.)
 • Among others

Lisää aiheeseen liittyviä linkkejä: –

www.wboc.com/story/45431046/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Bulletproof-Vest-Market-Size-Industry-Analysis-Growth-Share-Future-Opportunities-Overview-and-Forecast-by-2027_14924462

www.theexpresswire.com/pressrelease/Small-Drone-Market-Overview-Key-Players-Analysis-Opportunities-Competitive-Landscape-and-Forecast-to-2027_14924555